Kundekort

Kundekort hjælper købmanden og gør det samtidig lidt billigere og nemmere for dig.

Med et kundekort betaler du forud for de indkøb du gør og er på den måde med til at gøre en kæmpe forskel for Skelhøje Købmandsgaard. Du får samtidig 1 % på alle dine indkøb med kortet samt adgang til favorable tilbud.
Du kan få flere kort på samme konto, så alle i husstanden kan få sit eget kort.

kundekort

Rent praktisk foregår det sådan at du indbetaler det du mener du vil bruge i løbet af den næste måned, fx. 5000 kr. Du kan jo også lave en fast indbetaling via din bank, så du ikke glemmer at få fyldt kortet op. Er der et måned du ved du ikke skal bruge så meget, så indbetaler du bare mindre. Eller omvendt hvis du ved du kommer til at bruge meget den næste måned.

Når der er penge på kortet, bruger du ganske enkelt kortet som et betalingskort, når du handler ved købmanden. Kortet bliver scannet ind og der bliver trukket penge på din kundekonto svarende til det købte beløb. På din bon/kvittering vil du altid kunne se den nye saldo på kortet, altså de penge der er tilbage.

Det er ikke muligt at bruge kortet som kreditkort og der vil derfor aldrig kunne trækkes mere, end du har stående på det.
Skulle du miste kortet henvender du dig blot i butikken og din konto lukkes med det samme. Evt. resterende saldo overføres så til en ny konto med et nyt tilhørende kort. Der er dog ikke erstatning for eventuelle køb på forsvunde kundekort

 

Første gang du skal oprette et kort, kan du henvende dig i butikken og underskrive en kundekortaftale. Men det er også muligt at gennemlæse og printe en aftale ud herinde: kundekortaftale

Det er ikke muligt at indbetale via butikken. Penge skal overføres via din egen bank.
Dette gøres på reg.nr.: 5955 kt.nr: 4022083 i Viborg Andelskasse. HUSK navn og adresse i bemærkningsfeltet

 

Det er samme konto du indbetaler på uanset om du skal have oprettet et kort eller du blot skal fylde dit eksisterende kort op.